august 12, 2008

East 17 - Callatis - Oh, Doamne!..


Dupa 2 horroruri s.f.-istice simti nevoia sa `digeri` ceva light inainte de culcare. Cel putin eu. Si daca nu la TV unde in alta parte sa gasesti o porcarie care sa-ti destinda un pic spre de tot creierul? Bun, si tot butonand aiurea, na ca am dat peste Callatis. In direct! La TVR 2! [foarte trist, intre noi fie vorba]

Pe scena niste unii. Unu` mai tragic ca altu`. Si pentru a ne convinge ca o rupeau pe englezeste, dam volumul mai tare. Prima reactie a fost `ia utie-i si pe TRISTII astia, nici n-au invatat sa se imbrace si se rup in figuri pe o tentativa de engleza`.

Criticam si `invidiem` tinutele cat mai cocalare cu putinta, `ne radem` de vocile lor si aruncam o remarca, la misto, `astia-s un fel de East 17`. Hahahahahahaaa, saracii uanabii! La naiba, chiar erau East 17.. :| Ii mai tineti minte pe Boombastic? Sau chiar t-short (ce daca aveau o fata, nu asta e ideea)? Nu, nu, Body & Soul evoluasera cu mult pe langa astia. Repet: DA, cocalarii aia ce se scremeau pe scena erau East 17!!

D-asta e bine ca amintirile copilariei sa ramana amintiri, sa nu te mai reintalnesti niciodata cu ele real, pentru ca, iata, unele iti pot zdruncina tare mult impresiile alea perfecte de le aveai, in cazul de fata, despre gusturile tale muzicale.

Si totusi, nu, era imposibil ca acum muulti muulti ani sa ne placa asa ceva, oricat de mici, necopti si limitati de lipsa informatiei muzicale ce se datora atat varstei cat si sistemului [intotdeauna sistemul trebuie sa fie de vina pentru orice]. Asa ca un search rapid pe youtube a demonstrat ca aia de la Callatis erau cu adevarat niste ratati, nicidecum East 17 aia de i-am auzit eu prin `95 - `96.

Ah, da, si au ramas 3 din 4. Si numaratoarea continua. Sper!

Acum, serios, le-au dat si bani pentru jenantul spectacol de aseara? Hai, sa ne reamintim totusi [cu placere]:

Niciun comentariu: