octombrie 01, 2008

Adio Stuff din Vama Veche

La tara cu voi, hipioti, punkeri, rockeri si chetari, boemi [sau nu] cu totii. Vin si eu. Caci Vama se inchide pentru voi, pentru noi.

Hai sa facem loc [pentru ca n-avem incotro] noului complex rezidential [finalizat in 2010] in care un apartament va costa intre 950 de euro si 1350 de euro pe metru patrat, la care se adauga TVA. Clar, aici nu mai e de ancorat, hai sa strangem umbrelutele, sa ne luam slapii si sa taram corturile spre alta plaja pustie, sa dam si noi afara de acolo insectele asa cum au facut in Vama bastanii cu jeepuri bubuinde de manele [cliseatic, stiu], dornici de piscine si sezlonguri tip pat.

Nu serios, ce cauta astia aici? Ce cauta unu` d-ala cu clatite la ceafa si lingou de aur pe piept aici, in Vama? Vama Veche, printr-o definitie nescrisa, e pentru boemi si chetari [nu aia de chetaresc pe la gura de metrou de la Romana - cu toate ca gasesti si d-aia p-acolo], pentru corturi pe plaja si dimineti la Stuff cu o cafea la ibric in fata dupa o noapte de betie. Vama veche e pentru toti cei ce n-or sa mai fie acolo.

Niciun comentariu: