aprilie 26, 2008

Cultivam vise prin Fabrici interzise de lege


Pt ca de cel putin un an juma` trupa E.M.I.L. a facut o pauza de la concertele de club, avem ca un remember urmatoarele: infiintata in martie 2000, trupa este compusa din Sorin Badulescu – voce, Gabi Georgescu – chitara , Barbu Niculae – bas, Andrei Stoianovici – chitara si Eugen Imecs (Piti) – tobe.

Si pentru ca pauza a fost suficienta, formatia de punk-rock autohton [cu influente raggae, ska, upsteady, dub] s-a hotarat sa se intoarca, pentru inceput, pe scena indoors bucuresteana. Mai exact, ei s-au remarcat vineri seara la Fabrica [adica ieri; adica acu' maxim 3 ore]. Frumos, muzical, aerisit, afectuos. Asteptam o ploaie de lume avand in vedere ca a trecut atata timp, insa s-a dovedit a fi o ploicica de vara. Suficienta totusi.

Bineinteles, partea activa era acolo, in fata, cu tentative de pogo si zbantuieli necontrolate, iar in spate stateau batranii sau tristii sau melancolicii sau pur si simplu cei care stateau in spate.

Baietii si-au inceput seara cu melodii de pe ultimul album, noi, interesante. Dar pana apare albumul, parca tot de pe `Cocktail verde` si ` Rom, fum si vanilie ` E Mai Interesant Lala'ul.

eu stiu c-as vrea sa vad mereu
doar oameni fericiti


Niciun comentariu: