aprilie 18, 2008

Tapinarii si-au `rascumparat 7 pacate`

O singura chitara si doua voci. Tapinarii in Club A. Au fost aseara si au excelat, ca intotdeauna. In deschidere a fost Catalin Ionescu, Caltaboş, cu intentia de a desfasura un stand-up comedy si a ne sparge macar un timpan. [de ce tipa oamenii cand sonorizarea e buna, ei stiu asta, aud asta si mai au si un mocrofon sub buze?] Putem spune ca a fost ok prestatia daca ne gandim ca ipostaza de comediant e doar un hobby si ca omul ala are ganduri mai serioase pentru castigarea unei paini.

Apoi, cei cca. 70 de oameni ce umpleau scaunele din incapere s-au delectat cu, ta-daaa: Tanase si Covei. S-a cantat, s-a ras, langa noi a filtrat printre gene muzica un viitor Zia (din candidul film Wristcutters) cu un paharel de vodka, s-au promis seri de vara la mal de mare cel putin la fel de interesante ca cele de anul trecut, s-a prestat si bis-ul, iar apoi s-a spart gasca extaziata. S-a spart de tot si nu pentru ca s-a inceput activitatea de strangere a scaunelor, mai exact golire a ringului, ci pentru ca dj-ul din Club A are o problema cu muzica, iar asta trebuie sa ramana doar problema lui.

Oricum, concluzia e ca baietii s-au prezentat frumos, noi i-am ascultat cu interes. In ciuda etichetei eronate ce le este pusa de multi, multi ce nu-i asculta ce-i drept, eticheta de misogini sau `teribilistii aia de canta si ei ca sa epateze`, Tapinarii sunt doi intelectuali simpatici ce fac poezie pe acorduri de chitara. Iar poeziile vorbesc foarte mult despre divinitate si om sau om si sine sau despre relatiile dintre oameni. Daca i-ati ratat ieri sau aveti curiozitatea sa-i vedeti mai mult decat intr-un clip pe internet, puteti merge pe 1 mai in Vama Veche sau pe 2 la Costinesti. Votat Vama!



Clipul este de anul trecut, dar tot in Club A.




Niciun comentariu: